Reiseguiden's logotype

Reiseguiden

Travel · Norway

Reiseguiden Ads

Materialspesifikasjon Ads

Overskriftk
Maks 45 tegn inkludert mellomrom (kun store bokstaver og utropstegn er ikke tillatt).
Gjør overskriften så tydelig og relevant som mulig.
Tekst:
Maks 250 tegn.
Skriv et innholdsrikt budskap som relaterer til det aktuelle reisemålet og/ eller aktuell kategori. De første 65 tegnene vil synes ekstra mye ved visse eksponeringstilfeller, det er derfor viktig at den første setningen er ekstra relevant.
Link
Lever som en separat klikklink, ikke script. Dyplink så langt som mulig.
Bilde
Godkjente format er jpg, gif eller png.
Min. størrelse: 300x200, anbefalt størrelse.
Maks størrelse: 4MB.
Bildet skal være et foto. Grafiske illustrasjoner, logotyper, tekst i bilde, gif-animasjoner og CMYKfarger er ikke tillatt.
Destinasjon
Velg et geografisk sted og nivå som best matcher innholdet i annonsen. Om annonsen handler om en reise gjennom flere land i Europa – koble den til et av landene, kopier deretter annonsen og koble den nye til det andre landet – se tittel: Kopier. Fordelen med å koble annonsene til rett nivå er at den møter besøkeren på det nivået hen befinner seg når hen søker inspirasjon til sin reise.
Kategori
Velg den kategorien som passer best for annonsen. Det er lettere å velge en kategori om annonsen følger ovennevnte retningslinjer og budskapet ikke er for "bredt".
Nøkkelord
Maks 10 ord.
Nøkkelordene brukes til å gjøre annonsen synlig sammen med andre lignende annonser og som en annonse relatert til blant annet artikler, diskusjoner, bilder og blogger. Nøkkelordene brukes også til å gjøre annonsen søkbar ved fritekstsøk. Bruk derfor viktige nøkkelord som ikke finnes i tittel eller destinasjon.
Publiseringsdato
Start- og sluttdato for når annonsen skal være synlig offentlig. Vær nøye med å sette en korrekt sluttdato.
Lagre
Når du lagrer ser du i Forhåndsvisningsruten hvordan annonsen ser ut. Annonsen blir publisert direkte.
Kopier
Under oversikts-fanen finner du, langt til høyre, en kopiere-knapp. Har du en reise/et tilbud som gjelder flere land, eller som passer under flere kategorier, kan du enkelt kopiere en Ads. Husk å tilpasse annonsen slik at den fortsatt er relevant. F.eks: Du har lastet opp en Ads om en rundreise til Wien & Budapest med fokus på konsert og historie. Gi Adsen en tittel der Wien kommer først, koble den til Destinasjon: Wien og Kategori: Kultur & Historie. Kopier den, endre slik at Budapest kommer først i tittelen og endre Destinasjon til: Budapest.
Budsjett
Du kan velge å styre din trafikk ved å sette et maksbudsjett på månedsbasis og/ eller dagsbasis.

Levering

Dere får innloggingsinformasjon til kontoen deres der dere selv kan opprette og redigere deres Ads-annonser. Dere kan oppdatere deres Ads så ofte dere ønsker, dere bestemmer selv hvor mange aktive Ads dere vil ha og under hvilke perioder. Trafikken kan dere styre ved hjelp av et måneds- og dagsbudsjett.

Vilkår og betingelser

Budskapet skal ikke konkurrere med Reiseguidens virksomhet. Reiseguiden forbeholder seg retten til å godkjenne annonser før publisering.
Click the button on products to create an inquiry